Aanmelden

Op zaterdag 6 oktober 2018 organiseert de Koninklijke VNCI in samenwerking met het Weekend van de Wetenschap en C3 de Dag van de Chemie. 2018 is ook het jaar waarin de VNCI haar100-jarig bestaan viert.

Een feestelijk jaar met verschillende highlights. Dit event is er daar één van. Een unieke mogelijkheid om landelijk de deuren te openen voor het grote publiek. De kans om de jeugd, hun ouders, maar ook de omwonenden te bereiken. Zodat zij kunnen zien dat voor mooie sector de chemie is en wat voor mooie producten hier uit voortkomen. Dit kan uiteraard met grootste activiteiten, maar ook klein. Zo laat de sector zien transparant te zijn en is het mogelijk de innovaties van jouw organisatie onder de aandacht brengen bij een breed publiek.

 

Weekend van de Wetenschap & aanmelden
Extra speciaal is de samenwerking met het Weekend van de Wetenschap, die in datzelfde weekend zal plaatsvinden. Is het al duidelijk dat uw organisatie gaat deelnemen? Meld uw organisatie dan aan via het Weekend van de Wetenschap.

Aanmelden

 

Let op: wilt u graag meedoen maar weet u nog niet de exacte invulling van het programma? Geen probleem! Meld uw bedrijf in ieder geval vast aan, dan kunt u de exacte invulling op een later tijdstip doorgeven. Het is voor ons vooral van groot belang dat wij tijdig weten dat u meedoet. Zo zorgen wij voor extra publiciteit voor uw bedrijf!