BASF (De Meern)

Terug naar overzicht

BASF in De Meern

Op onze locatie in De Meern is een breed scala van activiteiten tijdens de open dag. Bezoekers kunnen zich laten informeren over de logistiek en het productieproces. Hierbij wordt ook uitgelegd wat de technische dienst doet en welke veiligheidsmaatregelen er zijn zowel op persoonlijk als op procesniveau. In het laboratorium is te zien hoe verschillende analyses gemaakt worden en worden er proefjes gedaan. Kinderen kunnen tijdens de open dag zelf een proefje doen.
Bezoekers kunnen tevens zien aan welke producten BASF wereldwijd een bijdrage levert. Daarnaast is de Smart forvision car te bewonderen. In deze auto zitten verschillende innovatieve BASF-oplossingen verwerkt. Het is de eerste keer dat deze auto in Nederland te bewonderen is.
Aan deze open dag werken ook diverse partners van BASF mee, zoals bijvoorbeeld: G4S, VAPRO, Universiteit van Utrecht en Intersafe.
 

 

Locatie activiteit

Adres:
BASF (De Meern)
Strijkviertel 61
De Meern

Kaartweergave wordt geladen

Fotogallerij

Informatie over evenement

Openingstijden: 10.00 - 15.00
Leeftijdsgrens: Alle leeftijden
Activiteiten: Open dag
Moeten bezoekers zich van te voren aanmelden?: Nee

Contact voor vragen publiek

Website: basf.nl

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.