BASF (Heerenveen)

Terug naar overzicht

BASF opent haar deuren tijdens de Dag van de Chemie op 26 september

Alle vijf productielocaties van BASF Nederland openen op 26 september hun deuren tijdens de landelijke Dag van de Chemie. Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over het productieproces van de verschillende locaties. Daarnaast kunnen zij zich laten informeren over het wereldwijde chemieconcern BASF die dit jaar haar 150e verjaardag viert. Jongere bezoekers kunnen ook zelf ervaren hoe leuk chemie is door zelf proefjes te doen.

BASF in Heerenveen

Bezoekers leren meer over BASF in Nederland, de geschiedenis van BASF wereldwijd en de producten waaraan BASF in Heerenveen een bijdrage aan levert. Ook hebben ze de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het laboratorium, de fabrieken en het terrein. In het laboratorium worden verschillende demonstraties gegeven en kinderen kunnen zelf aan de slag met een proefje. Daarnaast wordt uitgelegd op welke manier BASF aandacht besteedt aan veiligheid.

 

Locatie activiteit

Adres:
BASF (Heerenveen)
Innovatielaan 1
8477 SN Heerenveen

Kaartweergave wordt geladen

Fotogallerij

Informatie over evenement

Openingstijden: 10.00 - 15.00
Leeftijdsgrens: Alle leeftijden
Activiteiten: Open dag
Moeten bezoekers zich van te voren aanmelden?: Nee

Contact voor vragen publiek

Website: basf.nl

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.