Dishman Netherlands

Terug naar overzicht

Wij bieden u een actief, informatief en interessant programma aan waarbij onze dagelijkse activiteiten uiteraard centraal staan. Er is een rondleiding uitgezet waarbij u onze afdelingen zoals de productie, het laboratorium, het magazijn en de afdeling HRM kunt bezoeken. Ook besteden wij tijdens deze Open Dag veel aandacht aan het voor ons belangrijke thema Duurzaamheid en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten zoals een echte schaapsherder met schapen, kunnen er in het ontwikkel laboratorium diverse proefjes worden gedaan en is er gelegenheid om te genieten op ons terras van een kopje koffie of glaasje limonade.

Over Dishman Netherlands

Dishman Netherlands produceert en verkoopt Vitamine D producten en cholesterol. De Vitamine D producten worden gebruikt voor farmaceutische doeleinden. Cholesterol en verwante producten worden gebruikt in geneesmiddelen, cosmetica, techniek en als supplement voor de voeding van schaaldieren.

Locatie activiteit

Adres:
Dishman Netherlands
Nieuweweg 2a
3901 BE Veenendaal

Kaartweergave wordt geladen

Fotogallerij

Informatie over evenement

Openingstijden: 10.00 uur tot 16.00 uur
Leeftijdsgrens: -
Activiteiten: Open dag
Moeten bezoekers zich van te voren aanmelden?: Nee

Contact voor vragen publiek

E-mail: Info@Dishman-Netherlands.com
Tel.nr. vast: 0318-545754
Tel.nr. mobiel: 06-22805120
Website: dishman-netherlands.com

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.