Tijdens de Open Dag is er een rondleiding uitgezet waarbij de bezoekers vele afdelingen, zoals het laboratorium, het magazijn en diverse productie afdelingen, kunnen bezoeken. Daarnaast zullen er vele informatieve stands aanwezig zijn en interactieve bezigheden voor de kinderen. Bezoekers kunnen zien wat wij produceren en hoe wij dat doen, maar ook waar onze producten voor gebruikt worden, bijvoorbeeld in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Het thema innovatie staat dit jaar centraal, dus is er extra aandacht voor productvernieuwing en productiemethodes.

Over Niacet

Niacet produceert zouten die voornamelijk worden gebruikt bij de productie van voedingsmiddelen en medicijnen, bijvoorbeeld insuline en nierdialysevloeistoffen. Ook worden deze zouten gebruikt in bakkerijen over de hele wereld. Kortom: de zouten van Niacet worden gebruikt als ingrediënten voor producten die iedereen dagelijks gebruikt.

Locatie activiteit

Adres:
Niacet
Het terrein, alsmede de meeste afdelingen, is rolstoeltoegankelijk. Het is mogelijk dat enkele activiteiten niet rolstoeltoegankelijk zijn.
Papesteeg 91
4006 WC Tiel

Kaartweergave wordt geladen

Fotogallerij

Informatie over evenement

Openingstijden: 10.00 ? 16.00 uur
Leeftijdsgrens: Kinderen jonger dan 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene
Activiteiten: Open dag
Moeten bezoekers zich van te voren aanmelden?: Nee

Contact voor vragen publiek

E-mail: tiel@niacet.nl
Tel.nr. vast: 0344-615224
Website: niacet.com

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.