Promotiemateriaal en gadgets

Promotiemateriaal

Download hier promotiemateriaal voor de Dag van de Chemie. Hier vindt u de poster, flyer, kleurplaat, de serie advertenties en het logopakket om zelf af te drukken. Het logopakket is inclusief Chiel Chemie, de superheld van de chemie die u als mascotte kunt inzetten voor uw eigen promotie, vooral om jong publiek te trekken.

Is uw bedrijf aangemeld voor de Dag van de Chemie? Dan ontvangt u op 17 augustus van ons het starterspakket voor de promotie. In dit pakket vindt u 100 flyers en 10 posters om de Dag van de Chemie onder de aandacht te brengen bij bijvoorbeeld scholen, bibliotheken, andere openbare gelegenheden en natuurlijk uw collega’s.

De VNCI heeft een beperkte oplage in huis. Wees er snel bij, want op=op.

Gadgets

Bestel hier uw gadgets voor gebruik op de Dag van de Chemie. In het invulformulier kunt u aangeven welke gadgets u wilt bestellen. Ook vindt u in de lijst weergaven van alle gadgets. De meeste artikelen zijn voorzien van het Dag van de Chemie-logo, maar zonder datum. U kunt de gadgets dus meerdere edities gebruiken.

Dit jaar zijn er drie gadgets die voorzien zijn van een motto over de chemie en het logo van de VNCI. Dit zijn de veters, de fluorarmband en de hotpack (zie *). Deze gadgets kunt u naast de Dag van de Chemie ook tijdens andere evenementen gebruiken om de chemie te promoten bij het grote publiek!

De artikelenprijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten. De artikelen zijn direct op voorraad.

Volg ons

Algemeen

Bezoek de dag!

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Bekijk alle deelnemers

© 2015 Dag van de Chemie. Alle rechten voorbehouden.