Aanmelden Dag van de Chemie 2018

Aanmelden vanaf nu mogelijk

Staat zaterdag 6 oktober 2018 al in de agenda? Dan organiseert de VNCI in samenwerking met het Weekend van de Wetenschap en C3 de Dag van de Chemie. 2018 is ook het jaar waarin we ons 100-jarig bestaan vieren. Een feestelijk jaar met verschillende highlights. Dit event is er daar één van. Een unieke mogelijkheid om landelijk de deuren te openen voor het grote publiek. De kans om de jeugd, hun ouders, maar ook de omwonenden te bereiken. Zodat we hen kunnen laten zien dat voor mooie sector de chemie is en wat voor mooie producten we maken. Dit kan uiteraard met grootste activiteiten, maar ook klein. Zo laten we zien transparant te zijn en kunnen we de innovaties van jouw organisatie onder de aandacht brengen bij een breed publiek.

 

 

Weekend van de Wetenschap & Aanmelden
Extra speciaal is de samenwerking met het Weekend van de Wetenschap, die in datzelfde weekend zal plaatsvinden. Is het al duidelijk dat uw organisatie gaat deelnemen? Meld uw organisatie dan aan via hetweekendvandewetenschap.nl/organisatie-aanmelden.

 

Tips en promotiemateriaal
VNCI-leden kunnen hieronder de presentatie downloaden met tips die tijdens de inspiratiesessie is gegeven. Meer informatie over de communicatietools zoals het logo en promotiemiddelen volgt begin volgend jaar.

Presentatie en tips inspiratiesessie

 

Creative Lab
In samenwerking met C3 bieden wij ondersteuning bij de voorbereidingen zodat u deze dag vol vertrouwen tegemoet kunt zien. De workshopmiddag op 7 mei barst van de creatieve tips en activiteiten voor diverse doelgroepen. Daarbij gaat u direct aan de slag met het maken van een draaiboek. Kortom een nuttige middag die inspiratie geeft maar ook werk scheelt in de organisatie.

 

Vragen?
Neem contact op met Vicky Hendriks (VNCI) via hendriks@vnci.nl of Sara Vermeulen (Weekend van de Wetenschap) via sara@weekendvandewetenschap.nl